Crònica del cap de setmana 8 i 9 de maig

L'equip Cadet Femení del Club Bàsquet Cervera
 

Molt bàsquet aquest passat cap de setmana al Pavelló Francesc Domènech.

Jugava a casa, dissabte al matí, el mini masculí davant el Força Lleida C imposant-se per 62-28 en un partit, on els cerverins van estar sempre per davant en el marcador gràcies a un bon atac ofensiu i un bon percentatge d'encert en els tirs de tres. Després jugava el cadet masculí davant el CB Pardinyes, en un partit molt treballat que els donava la victòria per 68-57.

Diumenge va ser el torn del cadet femení, que perdia el seu partit davant el Maristes Lleida, partit en el qual es va arribar a la mitja part amb opcions però un mal parcial les distanciava de la victòria (44-70). La tarda de diumenge va ser pels equips grans del club, en primer lloc jugava el sènior masculí verd davant el Sícoris Lleida, que perdia per 47-89 en un mal partit dels de Cervera. També perdia el sènior masculí negre davant el CB Bellpuig per 60-66. El júnior masculí sí que aconseguia la victòria per una àmplia diferència, 101-16.

És va desplaçar a Tàrrega el mini femení que perdia per 63-13. El premini femení a Lleida on va fer un molt bon partit malgrat perdre per 53-40 i el premini masculí jugava a Lleida davant el CB Pardinyes al qual va guanyar per 14-64 en un partit molt complert.

L'infantil femení i el júnior femení no van jugar aquest cap de setmana.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.