Crònica del cap de setmana 15 i 16 de maig

 

Aquest passat cap de setmana, pràcticament no hi va haver partits de competició però dissabte al matí, es va poder celebrar a Cervera, la primera trobada d'escoles de bàsquet de la temporada, on van participar els jugadors i jugadores més petits del club juntament amb altres nens i nenes dels clubs de Tàrrega, Artesa de Segre i Bellpuig. Tots els jugadors i jugadores s'ho van passar d'allò més bé jugant i compartint experiència.

En aquest cap de setmana de descans dels equips, els equips premini masculí van aprofitar per jugar un partit amistós entre ells en el qual van gaudir del companyerisme i l'esport. També va disputar un partit amistós a Solsona el cadet masculí, guanyant per 53-68.

Cinc jugadors i jugadores del Club bàsquet Cervera van ser seleccionats per representar la província de Lleida i participar a les trobades de seleccions disputades aquest cap de setmana, la Laura Santana, la Júlia Miralles i la Júlia Planes en categoria infantil de primer any, que van ser a Balaguer dissabte al matí i la Núria Morell i el Jan Marsol en categoria cadet de primer any que es van desplaçar a la ciutat esportiva de Blanes el diumenge a la tarda.

Només dos partits de competició aquest cap de setmana, derrota del júnior femení a casa davant del Balaguer per un resultat de 44-57 i victòria del sènior masculí negre davant el CB Mollerussa per 52-65.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.