Crònica del cap de setmana 1 i 2 de maig

Victòria del Júnior Masculí a Torrefarrera.

Cap de setmana de partits al Club bàsquet Cervera després d'un cap de setmana amb molts equips descansant.

De la branca femenina, jugava a casa el premini femení davant el CB Lleida en un partit molt intens, en el qual la rapidesa en el saque del CB Lleida va marcar la diferència clara en el marcador. El mini femení perdia a casa davant el CN Tàrrega per 14-64. El cadet femení jugava el seu partit a Lleida davant el Maristes, una primera part amb tirs precipitats i mal encert permetia arribar igualats a la mitja part, però un mal inici de tercer i quart quart, amb una defensa poc intensa al darrera, no va permetre obtenir la victòria (56-43). Derrota també, del júnior femení a Balaguer (86-47). L'infantil femení descansava aquest cap de setmana.

Els equips masculins també van jugar els seus partits aquest cap de setmana, victòria del premini masculí a casa davant el CB Pardinyes per 64-19, gràcies a  una bona actitud i lluita dels cerverins. També guanyava davant el Força Lleida mini C el mini masculí per 53-79. El cadet masculí perdia davant el CB Pardinyes per 56-47 en un partit estrany on el baix percentatge de tir dels cerverins els va fer perdre qualsevol possibilitat i victòria del júnior masculí davant el CB Torrefarrera per 22-96, en un partit sense història on els cerverins van ser molt superiors. Derrota del sènior masculí verd davant el Sícoris per 64-50. El sènior masculí negre no va jugar aquest cap de setmana.