Crònica del cap de setmana 24 i 25 d'abril

L'Infantil Femení ha disputat dos partits el cap de setmana.

Cap de setmana de descans per la majoria d'equips del Club bàsquet Cervera responent a les mesures COVID adoptades per la federació de bàsquet, només dos equips del club van jugar els seus partits.

L'Infantil femení ho va fer en partit aplaçat, van disputar l'anada i la tornada davant el BAC Agramunt. En l'anada, a Cervera, l'equip va iniciar el partit molt despistat i amb moltes pèrdues de passe que va fer que anessin a remolc durant tot el partit, tot i així, en el 6è període es van col·locar a 10 punts però no es va aprofitar en els 7è i 8è quarts. Resultat final 55-82. En la tornada, al camp d'Agramunt, les cerverines van sortir molt adormides, rebent un parcial de 13-0, tot i així, van augmentar el ritme del partit i van jugar molt bé la resta de quarts malgrat finalment, el partit va ser per les noies de l'Agramunt, 71-54.

L'altre equip que va disputar el seu partit va ser el sènior masculí negre davant el CB Bellpuig, en un partit molt igualat i amb moltes alternatives en el marcador. L'encert exterior del Bellpuig va ser decisiu a l'últim quart, tot i això el partit va estar cara o creu fins als últims 15 segons, finalment la balança es va decantar cap al Bellpuig per un resultat 76-71.

L'equip premini masculí, després de força setmanes sense jugar, es va desplaçar a Torregrossa per jugar-hi un amistós. Partit que es va guanyar i que va permetre als petits de la casa jugar minuts i guanyar confiança.