Crònica del cap de setmana 17 i 18 d'abril

 

L'equip Mini Femení s'ho passa bé.

 

Aquest passat cap de setmana la competició dels equips del Club Bàsquet Cervera va seguir endavant. Molts partits a casa diumenge tot el dia.

A primera hora jugava el cadet masculí davant el CB Mollerussa, en un partit amb victòria cerverina malgrat el baix marcador (56-49), així aconseguien la segona victòria consecutiva. Després jugava l'equip júnior femení, que a tercera categoria femenina, s'enduia el partit davant el CB Mollerussa per 70-44.

A primera hora de la tarda va ser el torn del sènior masculí verd que perdia davant l'Alpicat per 50-66 en un partit incòmode i amb una defensa molt fluixa. Guanyava el júnior masculí davant el CB Pardinyes negre en un partit disputat de principi a fi, amb una defensa activa i un atac accelerat (66-57). Derrota a casa del sènior masculí negre davant el Tremp per 59-72. Es desplaçava a Tàrrega el premini femení que guanyava el seu partit per 35-51, també guanyava a la Seu d'Urgell l'infantil femení per un ampli resultat (25-70). Molt difícil per l'equip mini femení el seu partit davant el CB Lleida, equip superior però que les ajuda a créixer (61-11).

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.