Crònica del cap de setmana 10 i 11 d'abril

El Júnior-Sènior Femení va guanyar a Mollerussa

Després de molts mesos sense poder competir, finalment, i amb totes les mesures sanitàries, el cap de setmana 20-21 de març es va iniciar la competició a tots els nivells amb un format especial per la pandèmia, en què els equips fan partit d'anada i de tornada i cap de setmana de descans, d'aquesta manera durant tres setmanes només coincideixen amb un sol equip; malauradament, coincidint amb aquest inici tan desitjat es produí la mort d'un dels grans impulsors esportius de la ciutat i persona altament reconeguda en el món del bàsquet, Francesc Doménech i Puig, al qual es va homenatjar en tots els pavellons de la província fent un minut de silenci en el seu record.

Aquest cap de setmana, i després de les vacances de Setmana Santa, va jugar a casa el premini femení, en un partit molt emocionant de les petites del Club en el qual, després de dues pròrrogues, van perdre d'un punt davant el CN Tàrrega. També guanyava a casa l'infantil femení davant el Sedis (La Seu d'Urgell) per una diferència de 62-11 gràcies a una bona intensitat defensiva i atacs ràpids, destacar la bona actitud de les jugadores durant tot l'encontre.

Gran partit defensiu i treball col·lectiu de les júnior del club a categoria sènior davant el CB Mollerussa, partit guanyat per un resultat de 32-67. De la branca femenina, només perdia el seu partit el mini femení que s'estrenava en competició davant el CB Lleida, un equip físicament molt superior i que no donava opció a les cerverines. El cadet femení descansava aquest cap de setmana.

De la branca masculina era el premini masculí el que descansava, el mini masculí guanyava davant el BAC Agramunt per 34-62, també guanyava el cadet masculí al camp del CB Mollerussa en un partit que sempre van dominar els cerverins, final de 70-80 i en la mateixa línia, guanyava el júnior masculí en el seu primer partit de competició davant el CB Pardinyes (47-70). Els equips sènior masculí també van jugar el cap de setmana, amb moltes baixes als dos equips, el sènior masculí verd perdia a Alpicat per 70-48 i guanyava el sènior masculí negre a Tremp, on amb l'ajuda de jugadors júnior es disputava un partit molt complet en tots els sentits que donava la victòria al Cervera per 58-75.