Crònica del cap de setmana 29 de febrer i 1 de març

El Pre-mini Masculí

Aquest passat cap de setmana no va ser dels millors al club bàsquet Cervera Mobel Linea, només es van guanyar quatre del total dels partits jugats. Perdia a casa el Mini Femení, per només dos punts, 58-60 davant el Balaguer en bon partit de les cerverines en quan a actitud i maduresa. Partit emocionant del Pre-mini Masculí, a casa, que es perdia per només un punt, 52-53 davant el CB Alpicat. També davant l'Alpicat, guanyava el Cadet Masculí per 87-52 i el Cadet Femení Verd ho feia davant l'Ekke Lleida, en un bon partit de les locals, 82-66.

Perdia a Bellpuig l'Infantil Masculí per 63-59 i a Sant Quirze, el Cadet Femení Negre per 86-55. Victòria del Pre-mini Femení Negre davant els Maristes Lleida, 44-30, gràcies a una bona defensa i de l'Infantil Femení davant el CB Bellpuig, 68-46.

El Júnior Masculí perdia a casa davant el líder de la classificació, el Sedis la pressió del qual els va ofegar durant el tres primers quarts, agafant un avantatge de 22 punts, canvi de mentalitat a l'últim quart que va plantejar una remuntada, arribant a només tres punts de diferència (51-57).

Mal cap de setmana dels dos equips sènior que van jugar, el Sènior Masculí Negre, es desplaçava a les Borges Blanques on perdia contra un dels últims classificats per 62-56 i el Sènior Femení perdia a casa contra el Tarragona per 49-55.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.