Crònica del cap de setmana 7 i 8 de març

L'equip Pre-mini Femení Verd va jugar a Mollerussa.

Després d'una setmana molt complicada degut a què els forts vents van fer volar la coberta del pavelló Poliesportiu Francesc Doménech, deixant-lo sense possibilitat d'ús per part dels diferents col·lectius que l'utilitzaven normalment i havent de desplaçar els entrenaments als pavellons de Sant Guim de Freixenet, Guissona i Agramunt, als quals agraïm immensament el suport i la col·laboració per subsanar, dins del possible la situació, va arribar el cap de setmana de competició, els partits que s'havien de jugar a Cervera s'ubiquen a Sant Guim de Freixenet.

Dissabte jugava el Cadet Femení Negre davant el CBF Cerdanyola i perdia per 48-69, diumenge iniciava la jornada l'Infantil Masculí davant el CB Mollerussa, perdent per 53-69, seguidament guanyava l'Infantil Femení davant el BC Andorra en un partit en què, les cerverines van anar per davant des del primer quart, malgrat l'Andorra no els hi va posar fàcil i les va fer patir fins al final acabant amb un marcador de 40-37.

Ja a la tarda era el torn dels equips sènior masculí del club els quals van perdre els seus partits. El Sènior Masculí Verd perdia davant el Sícoris Blanc per 59-62 i el Sènior Masculí Negre davant el Secà de Sant Pere per la mínima, 64-65.

Es desplaçaven per jugar els seus partits el Pre-mini Femení Verd a Mollerussa, on guanyava per 21-51 en un partit on la defensa i els 1x1 van ser claus. El Júnior Masculí perdia a Tremp per 96-46 igual que perdia el Cadet Masculí a Tàrrega per 71-68.

Partit del Cadet Femení Verd davant el CN Tàrrega dominat en tot moment per les cerverines, 32-83, i victòria del Pre-mini Masculí davant el Sedis per 16-55. El Pre-mini Femení Negre perdia a Balaguer per 45-37 igual que el Mini Femení 56-46. El Mini Masculí queia davant el CB Bellvís per 83-33 i també perdia a Tarragona davant el bàsquet Teresianes el Sènior Femení per 57-26.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.