El Sènior Masculí Negre sots campió de la Copa Federació

16-febrer-2020
Derrota del Sènior Masculí Negre del CB Cervera a la final de la Copa Federació (93-61) davant el CB Bellpuig. Partit que s'ha trencat ja al primer quart a favor del Bellpuig exhibint un encert estratosfèric. Nosaltres hi hem posat voluntat, però ens hem vist atrapats pel seu allau de joc ofensiu que ha estat sorprenent. A la mitja part la diferència era de +25 al seu favor. A la segona part, ells han estat menys encertats i nosaltres hem competit fins al final tot i el marcador en contra. L'equip ha fet una gran copa i poc es pot fer quan un equip és tant superior des del primer minut. Hem madurat com a grup, i el sots campionat té regust de victòria tot i el partit d'avui. Volem agrair a l'afició que s'ha desplaçat avui a Almacelles i seguim endavant en aquest projecte il·lusionant. Cervera Fort!

15-febrer-2020
Victòria del Sènior Masculí Negre del CB Cervera-Mobel Linea (69-80) en les semifinals de la Copa Federació davant el CB Secà. Partit igualat on el Cervera ha tingut molt bons moments de joc però que no acabava de rematar. Al descans 29-33 pel Cervera. Segona partit igualada amb alternances en el marcador. A falta de 5 minuts Secà dominava 55-49. Llavors parcial de 11-0 ens dos minuts que posava Cervera  55-60 al minut 7 de l'últim quart. A falta de dos minuts pel final Secà capgira el partit increïblement amb un parcial de 10-1 i gairebé sentencia el partit 66-63 a falta de 24 segons amb pilota per ella. Aquí es fa el miracle i Graells va als tirs lliures a uns 10 segons del final, posa el primer i falla el segon 66-64, i agafem el rebot d'atac dos vegades seguides després de fallar...i una altra falta a 5 segons del final. Mateix protagonista.  Albert Graells posa els dos per empatar 66-66. Secà té última possessió, forcem la pèrdua i  encara tenim un triple forçat per guanyar. Partit a la pròrroga però amb molts jugadors carregats de faltes. Tot i així imposem el nostre ritme alt i guanyem clarament amb un parcial de 3-14 que dona el resultat final de 69-80 per Cervera. Gran inspiració d'Awais Naveed amb 26 punts i 6 triples i gran joc defensiu en equip que ens porta de forma sorprenent però merescuda a la final de la Copa Federació, avui a les 6 contra Bellpuig, líder invicte de 3a Objectiu complert i un altre partit per recordar! Cervera Fort!

14-febrer-2020
Victòria del Sènior Masculí Negre del CB Cervera-Mobel Linea (100-64) contra CB Cappont que classifica als de la Segarra per les semifinals de la Copa Federació. Partit molt complert on a la mitja part el Cervera ja dominava 50-30. Al tercer quart partit més igualat i a l'últim s'ha acabat de fer forat al marcador. Aquesta victòria s'ha valorat molt ja que diumenge es va perdre a la pista del mateix equip i ens dona confiança per encarar demà la semifinal del torneig. Destacada actuació de Jordi Cregenzan amb 29 punts i en general molt bon joc col.lectiu.