Crònica del cap de setmana 15 i 16 de febrer

El Sènior Masculí Negre es va proclamar sots campió de la Copa Federació

Aquest passat cap de setmana el Sènior Masculí Negre va jugar la Copa Federació a Almacelles. El primer partit es va disputar divendres al vespre contra el CB Cappont, els de Cervera van fer un partit molt complert, amb bon joc d'equip que els va donar la victòria per 100-64, resultat que els classificava per les semifinals. Dissabte jugaven davant el CB Secà les semifinals, un partit molt igualat en què els de Cervera van tenir molts bons moments de joc però que els va portar a la pròrroga, on van imposar el seu ritme aconseguint la victòria per 69-80. Final diumenge contra el Bellpuig, equip invicte a la lliga, el qual va guanyar la final de la Copa federació en un partit amb un altíssim encert contra el qual el Cervera, malgrat lluitar fins al final, no va poder fer front. Malgrat no quedar campions, molt bon resultat dels cerverins en aquest campionat.

Pel que fa a la lliga, el Sènior Femení perdia davant el Morell B per 48-44. El Júnior Masculí jugava a casa davant el CB Alpicat al qual guanyava per 65-60, tot i anar amb una plantilla molt curta, gràcies al gran encert des de la línia exterior (9 triples), també guanyava a casa, davant el Bellpuig, el Cadet Masculí per 79-36.

Es desplaçava a Andorra el Cadet Femení Verd per disputar el seu partit, el qual guanyava per 41-68 i el Cadet Femení Negre a Balaguer on també guanyava per 37-62.

El CB Pardinyes demostrava els valors de l'esport en el partit de l'Infantil Masculí, en què els cerverins només es van poder presentar cinc, degut a les grips, i per tal què l'encontre fos útil per tots els jugadors, el Pardinyes va cedir tres dels seus jugadors al Cervera.

Perdia l'Infantil Femení a casa, davant el CB Balaguer per 52-60 en un partit amb molts alts i baixos, i el Mini Femení a la Seu d'Urgell per 63-13 en un partit complicat, degut a la manca de jugadores per lesió.

Derrota del Pre-mini Masculí davant el CB Balaguer, un rival molt superior i victòria del Pre-mini Femení Negre davant el CN Tàrrega per 14-52.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.