Crònica del cap de setmana 8 i 9 de febrer

Victòria del Júnior Masculí a Artesa.

Aquest passat cap de setmana, al Club bàsquet Cervera Mobel Linia hi va haver competició de molts dels equips del Club, pel que fa a la branca masculina, el Pre-mini Masculí descansava però la resta d'equips tots tenien competició. El Mini Masculí perdia contra el Ponts per un resultat de 32-68, també perdia contra el Pardinyes groc (4-54) l'Infantil Masculí, que anava molt mancat de jugadors la qual cosa va fer que hagués de completar l'equip amb jugadors de l'equip inferior.

Victòria del Cadet Masculí davant el CB Tremp per 63-75 en un partit molt seriós dels cerverins, amb una molt bona defensa col·lectiva que va permetre molt bons contraatacs fent decantar el resultat cap a Cervera. També guanyava el Júnior Masculí a Artesa de Segre, 26-99 en un partit dominat pels cerverins de principi a fi.

Mals resultats pels dos equips sènior masculins del club aquest passat cap de setmana, perdia el Sènior Verd a Agramunt per 77-48 i el Sènior Negre a Cappont per 78-69.

Mal cap de setmana pels equips femenins del club, només un dels equips de la branca va guanyar el seu partit, el Cadet Femení Negre, que s'imposava al Jet Blau per 45-62 en un molt bon partit de les de casa.

Derrota del Pre-mini Femení Negre davant el Ceng vermell Artesa de Segre per 10-60, també del Mini Femení a casa davant el CN Tàrrega per 18-68. L'Infantil perdia al camp del BAC Agramunt malgrat fer un bon partit i mantenir una bona actitut fins al final, 72-51. El Cadet Femení Verd perdia a casa davant el Calaf en un partit en què la superioritat física del rival i les baixes de l'equip local van fer que el partit comencés amb bon peu però que a mesura que anava passant, el cansament físic i mental precipités l'equip en el marcador. El Sènior Femení també va perdre el seu partit, a casa (69-85) contra el CB Valls degut a un molt mal segon quart.