Crònica del cap de setmana 1 i 2 de febrer

L'Infantil Femení va guanyar el seu partit a casa.
Cap de setmana de molts partits al Pavelló Francesc Domènech de Cervera. Iniciava la jornada l'Infantil Femení davant el CB Tremp i s'enduia la victòria per 87-39, en un partit en què totes les jugadores de l'equip van aconseguir anotar. Seguia el Cadet Femení Verd davant el CB Bellpuig que també guanyava, en un partit en el qual el Bellpuig ho va posar difícil a les cerverines però que gràcies a uns bons tercer i quart quarts es van endur la victòria per 57-48. Perdia a casa el Cadet Femení Negre (40-49) malgrat fer un molt bon partit davant el Sant Nicolau, un equip de la part alta de la classificació. Ja a la tarda, jugava el Sènior Femení davant el AD Torreforta i perdia, a l'últim quart, per 52-55.

Diumenge va ser el torn dels dos equips sènior masculí, el Sènior Masculí Verd jugava el seu partit davant el CB Torregrossa i el Sènior Masculí Negre davant la Peña Fragatina a la qual guanyava per 78-44 sense massa dificultat.

Fora de casa es desplaçava el Pre-mini Masculí que guanyava el seu partit davant el Força Lleida per 41-58, també guanyava el seu partit el Mini Masculí a Torregrossa per 51-72 i el Mini Femení davant el CB Lleida per 50-95. Es desplaçava a Lleida el Cadet Masculí per jugar el seu partit contra el Sícoris i perdia per 78-71, en un partit molt igualat que finalment es va decantar cap al rival degut a una forta pressió en defensa i guanyava a Andorra el Júnior Masculí per 44-61 gràcies al bon encert dels cerverins des de la línia de 6,25.