Crònica del cap de setmana 25 i 26 de gener

Nit de l'Esport Cerverí 2020
Aquesta setmana començàvem la competició dijous a la nit jugant, a Calaf, el primer partit de la Copa Federació dels equips Sènior Femení, el Cervera va disputar el seu partit contra el CB Balaguer el qual perdia per 42-55.

La jornada de cap de setmana, pel que fa als equips femenins, victòria dels dos equips pre-mini femení, el Pre-mini Femení Negre jugava a Tremp i guanyava per 45-49 i el Pre-mini Femení Verd davant el CB Mollerussa a casa per 31-26. També guanyava el Mini Femení davant el CB Calaf a casa per 74-53 en un molt bon partit de les de Cervera, que van mantenir una alta intensitat de joc i una bona defensa durant tot el partit.

Perdien la resta d'equips femenins aquesta passada jornada, derrota de l'Infantil Femení a Lleida davant el Maristes per 58-37 i dels dos equips cadet, el Negre davant el CB Lleida per 72-36 i el Verd davant el Sedis per 72-37.

Pel que fa a la branca masculina, victòria del Pre-mini Masculí a casa davant el Sedis per 78-28. El Mini Masculí perdia davant el Maristes a Lleida per 61-11 i també perdia a casa l'Infantil Masculí, en un partit molt ajustat en què la balança es va decantar en contra perdent el partit per 70-72.

Derrotes també del Cadet Masculí a casa davant el CB Mollerussa Blau per 64-87 i del Sènior Masculí Verd davant el CENG Artesa de Segre per 63-49. Guanyaven els seus partits, el Júnior Masculí davant el CB Binefar per 54-51 i el Sènior Masculí Negre a La Seu d'Urgell per 60-83.

Aquest passat dissabte, es va celebrar la Nit de l'Esport Cerverí on van ser guardonats dos equips del Club bàsquet Cervera Mobel Linea, el Mini Femení que va ser campió la temporada 2018-2019 i el Júnior Femení que en va ser subcampió. També es va fer un reconeixement al Cesc Pedrós per la llarga trajectòria al Club com a jugador i ara com a entrenador.

Reconeixement a Cesc Pedrós a la Nit de l'Esport Cerverí

Mini Femení campió de Lleida la temporada 2018-19

Junior Femení Sots-campió de Lleida la temporada 2018-19

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.