Crònica del cap de setmana 18 i 19 de gener

El Mini Femení va aconseguir la victòria
Jornada de competició aquest passat cap de setmana tot i què molts equips van descansar. Victòria dels dos equips mini del club, el Mini Masculí guanyava a casa davant el Bellvís per 70-66 i a Agramunt ho feia el Mini Femení per 36-39, en un partit que es presentava fàcil però que finalment no ho va ser tant, en canvi perdien els dos equips infantils, a casa l'Infantil Masculí davant el Seròs per 55-76 i l'Infantil Femení davant el CB Mollerussa per 50-63. També s'enduien derrotes aquesta passada jornada dos dels equips cadets, el Cadet Masculí, malgrat fer un molt bon partit contra el Binèfar, invicte a la lliga, no va aconseguir atacar la zona que el Binèfar va fer a l'últim quart i va perdre per 76-61, i derrota a casa del Cadet Femení Negre davant el Sant Cugat Negre per 40-70.

Excel.lent cap de setmana pels equips sènior, els tres equips van guanyar els seus partits. Victòria del Sènior Masculí Verd a Tàrrega per 50-58, victòria del Sènior Masculí Negre a casa davant el Balaguer per 67-61 i doble victòria del Sènior Femení ja que va disputar doble jornada, partit dissabte, a casa, davant el Calaf al qual va guanyar per 50-48 i partit diumenge, també a casa, davant el Balaguer amb victòria per 53-40.