Crònica del cap de setmana 11 i 12 de gener

L'Infantil Masculí guanya a Tremp.
Bon cap de setmana al Club bàsquet Cervera Mobel Linea després de les festes de Nadal.

S'estrenaven en competició dos equips pre-mini a la lliga B, un de masculí i un de femení. El masculí jugava contra Alpicat i guanyava per 76-90 i el femení perdia a Bellpuig davant un equip mixte per 60-10. Perdia a casa el Pre-mini Femení Negre davant el CB Lleida per 14-34 i a Andorra l'Infantil Femení, en un partit a cara i creu que finalment es va decantar cap a Andorra per la mínima, 45-44.

La resta de partits dels equips de formació del Club acabaven amb resultats positius. Còmoda victòria del Mini Femení a casa davant el Seròs, tancant marcador per 77-27, l'Infantil Masculí guanyava en el seu desplaçament a Tremp gràcies a un gran esforç dels nois de Cervera, victòria per 52-68. També guanyava a Mollerussa el Cadet Femení Negre en un partit amb molta intensitat, 38-50 i el Cadet Femení Verd, que jugava dos partits aquesta jornada i guanyava els dos, victòria a Balaguer dissabte al matí per 49-53 i a Cervera davant el Maristes, en un partit que va anar de menys a més i que degut al canvi positiu en l'actitut a partir del tercer quart donava la victòria a les de casa.

Gran victòria del Cadet Masculí davant el Maristes en què els cerverins, van ser superiors en tot moment i es van endur el partit per 62-12. Guanyava a casa el Júnior Masculí davant el CB Pardinyes Negre per 76-63.

Pel que fa als equips sèniors del Club, victòria del Sènior Femení a casa davant el CB Vallfogona de Balaguer per 72-51, partit que no es va poder resoldre fins a l'últim quart i derrota dels dos equips sènior masculí malgrat fer molt bons partits. El Sènior Masculí Negre perdia a Bellpuig per 75-62 en un partit que va dominar en tot moment l'equip local però que els cerverins van lluitar fins al final i partit perdut del Sènior Masculí Verd a casa davant el Secà de Sant Pere, equip invicte a la lliga i al qual els de casa van plantar cara en un molt bon partit, 55-63.