Crònica del cap de setmana 23 i 24 de novembre

L'equip Sènior Femení

Molt bon cap de setmana al Club Bàsquet Cervera Mobel Linea. Victòria del Mini Femení a casa del Sedis (La Seu d'Urgell) per 48-78, en un partit marcat per la falta de jugadores que va fer que s'haguessin de controlar molt en la intensitat de joc. L'Infantil Femení guanyava a casa davant el CB Lleida malgrat anar a remolc fins al sisè quart, a partir d'aquí una bona defensa va permetre capgirar el marcador a favor de les cerverines (61-50).

També l'Infantil Masculí guanyava el seu partit a casa davant el BC Almenar per 74-61 i victòria còmoda del Júnior Masculí davant el Maristes per 95-60. Mal partit del Cadet Masculí tot i guanyar-lo per 53-63 a casa del CB Alpicat i partit controlat del Sènior Masculí Verd a casa, davant el CB Bellpuig per 77-50. Mal resultat del Pre-mini Femení a casa davant el CB Balaguer 21-42 i del Cadet Femení Negre a casa del CBF Cerdanyola per 85-42.

També van sortir a jugar a la trobada d'escoles de Bàsquet que es va celebrar a Torà un equip d'escola, un pre-mini i un mini masculí que van gaudir del bàsquet d'allò més.

Últim partit de la primera fase de les jugadores del Sènior Femení a Fraga, el qual van trencar a la mitja part sortint amb més intensitat i ritme que l'equip local i aconseguint així la victòria per 26-56. L'equip finalitza la primera fase líder del seu grup amb 9 victòries i una derrota.

El proper dissabte 30 de novembre es realitzarà la presentació dels equips del Club Bàsquet Cervera al Pavelló Francesc Domènech amb moltes sorpreses i molt bàsquet, a les 18:00h tothom al Pavelló, també serà un bon dia per sumar a la Marató de TV3.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.