Crònica del cap de setmana 16 i 17 de novembre

L'equip Mini Femení
Sis partits de bàsquet aquest passat cap de setmana a Cervera. Dissabte iniciava la jornada el Mini Femení que perdia davant el CN Tàrrega blau per 35-84. Seguidament, el Cadet Femení Negre jugava el seu partit davant el St. Quirze, un equip molt superior en tots els aspectes i que guanyava per 41-72. A la tarda del mateix dissabte, s'enfrontaven el Sènior Femení i el CN Tàrrega, en un partit en què les cerverines es van imposar per 53-41 mantenint-se així, com a primeres del seu grup amb només un partit perdut.

Ja diumenge, el Cadet Masculí perdia a casa davant el Sedis (62-80) en una jornada amb moltes baixes a l'equip. La mateixa tarda, el Sènior Masculí Negre disputava el seu partit contra el Mollerussa amb un resultat favorable de 116-64, en un partit en el qual la diferència de punts es va materialitzar en els últims dos quarts, i per acabar els partits a casa, el Júnior Masculí guanyava al CB Bellpuig en un partit seriós i amb molt bona actitud dels cerverins (50-42).

Cinc desplaçaments aquest passat cap de setmana. El Pre-mini Femení anava a Lleida per jugar el seu partit davant el Maristes, al qual guanyava per 33-40 gràcies a una bona defensa. També guanyava el Cadet Femení Verd al Vallfogona de Balaguer per un ampli resultat, 33-83, malgrat perdre moltes pilotes.

Tres derrotes en la resta de partits fora de casa. L'Infantil Femení perdia a Balaguer per 54-31, en un partit lluitat però amb massa pilotes perdudes i poc encert en el contraatac. L'Infantil Masculí perdia davant el Mollerussa, 69-60 i el Sènior Masculí verd davant el Sícoris per 76-49.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.