Crònica del cap de setmana 30 de novembre i 1 de desembre

Presentació dels equips de la temporada 2019-20
Festa grossa aquest cap de setmana al Club bàsquet Cervera Mobel Linea, amb la presentació dels setze equips que el formen des dels més petits fins als més veterans, va ser el dissabte a la tarda, quan tot el club és va ajuntar per presentar els equips, en una gran festa, on també es va recaptar diners en pro de la Marató de TV3, a través de sortejos de paneres i regals que comerços locals, supermercats i el mateix club van donar per l'acte. Berenar per als jugadors i partit del Sènior Masculí Verd amb una mitja part especial, on els més menuts del club van poder jugar una estoneta mentre els grans descansaven.

Cap de setmana de competició per la majoria d'equips del club. A casa, el Mini Femení perdia davant el CB Lleida dissabte al matí per 28-51 en un partit, en què les de Cervera no van entrar al partit fins als últims quarts. Diumenge l'Infantil Masculí perdia davant el CENG vermell (Artesa de Segre) per 43-61, victòria del Cadet Masculí contra el CN Tàrrega per 72-70, en un partit molt disputat fins els últims instants. Victòria també del Cadet Femení Negre davant el CN Terrassa A per 67-51 amb un primer quart excepcional i victòria d'infart del Sènior Masculí Negre davant el CB Tremp que van haver de disputar dues prorrogues per guanyar, finalment, per la mínima, 109-108.

Es desplaçava a Mollerussa el Cadet Femení Verd on guanyava el seu partit per 29-74 i a Bellpuig l'Infantil Femení, que també guanyava el seu partit, 11-61, en un partit trencat des de l'inici a favor de les cerverines. Derrota del Júnior Masculí a Fraga malgrat fer un bon partit davant un equip físicament superior però al qual es va plantar cara fins al final (61-56). El Sènior Masculí Verd va disputar aquest cap de setmana l'anada i tornada dels vuitens de final de la Copa Federació, obtenint un resultat desfavorable, perdent a casa 57-69 i a Alcarràs per 48-44.