Crònica del cap de setmana 9 i 10 de novembre

Fotos de la Trobada d'Escoles de Bàsquet a Cervera

Matí de diumenge amb molt bàsquet aquesta setmana, el Club bàsquet Cervera Mobel Linea va acollir la segona Trobada d'escoles de bàsquet de la província de Lleida, amb molts equips de petits que van gaudir d'allò més entre el pavelló poliesportiu i el pavelló polivalent.

Molts partits també dels equips de competició del club, s'estrenava el Pre-mini Femení a Cervera davant el CN Tàrrega perdent per 40-44 i alhora jugava l'Infantil Femení, que també s'enduia una derrota, 50-68 davant el líder, BAC Agramunt, malgrat fer un molt bon partit i mantenir una molt bona actitud fins al final.

Després, dos partits més simultanis a la pista del Pavelló Francesc Domènech, jugaven el Mini Femení davant el CENG Artesa Vermell que va tancar marcador a les de casa per 19-69 i el Cadet Femení Verd davant la Peña Fragatina obtenint una victòria per 78-64 en un bon partit de les cerverines, que es va complicar a partir de la mitja part però que van saber resoldre amb èxit. Seguidament era el torn de l'Infantil Masculí davant el CB Bellpuig (PRE), els de casa van guanyar el seu partit per 68-63.

Diumenge a la tarda es van disputar més partits de bàsquet, el Sènior Masculí Verd guanyava davant el Torà, 70-65, en un partit molt ajustat i seguidament perdia a casa el Júnior Masculí davant el CB Tremp, en un partit molt igualat però que es va decantar cap al Tremp.

Quatre equips del Club es van desplaçar per jugar els seus partits, dissabte, el Sènior Femení anava a Vallfogona de Balaguer on va jugar el seu partit, que no va ser fàcil i que no es va decidir fins al final, victòria de les cerverines (54-66). El mateix dissabte el Cadet Masculí anava a Bellpuig on s'enduia la victòria per 54-71 en un partit amb moltes individualitats.

Diumenge al matí va ser el torn del Cadet Femení Negre a Igualada on també guanyava el seu partit 65-69 i a la tarda, el Sènior Masculí Negre es desplaçava a Lleida on jugava el seu partit davant el Secà de Sant Pere i s'enduia la primera derrota de la temporada 79-57.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.