Crònica del cap de setmana 28 i 29 de setembre

El Cadet Femení Verd
Primer cap de setmana de competició per molts dels equips del Club Bàsquet Cervera, tots menys el Sènior fFemení van jugar els seus partits fora de casa.

Es desplaçava a Artesa de Segre el Mini Femení que es va trobar un rival físicament més fort que li va guanyar el partit per 81-51. L'Infantil Masculí es va desplaçar a Tàrrega i va disputar un partit molt irregular en què els cerverins van arribar a perdre de 20 punts però que van remuntar fins a gairebé guanyar el partit, 79-75. Per altra banda, l'Infantil Femení va fer el seu desplaçament a Artesa de Segre on perdia degut a un mal començament que van arrossegar tot el partit.

El Cadet Masculí guanyava al camp del Maristes Montserrat de Lleida 49-81. En un partit molt intens i el Cadet Femení Verd perdia davant el Calaf per 72-54.

El Júnior Masculí va disputar el seu partit a Binéfar, un partit molt igualat fins a la mitja part i que es va decantar cap al Binéfar degut a una defensa zonal que va costar molt atacar (74-63).

Finalment, els equips Sènior Masculí també es van desplaçar, el Negre a Balaguer on guanyava per 61-71 en un partit molt físic i complicat i el Verd perdia a Lleida davant el Secà de Sant Pere en un mal partit per 80-52. El Sènior Femení guanyava a casa davant el Pardinyes per 54-43.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.