Crònica del cap de setmana 14 i 15 de setembre

L'Infantil Masculí
Cap de setmana de fases per alguns dels equips del Club bàsquet Cervera amb molt bons resultats per tots ells.

Es desplaçaven a Andorra els jugadors del Cadet Masculí, el dissabte dia 14, per jugar les fases de nivell organitzades per la Federació Catalana de bàsquet, van jugar el primer partit davant el CB Bellpuig al qual es van imposar per un resultat de 76-58, el mateix dia van disputar el segon partit contra el Pardinyes groc tancant marcador 57-7. També guanyaven els seus partits les jugadores del Mini Femení tancant marcador els dos partits jugats, en primer lloc davant el CB Calaf (65-15) i després contra el Vallfogona (19-69), en aquesta ocasió els partits es van jugar al CN Tàrrega. Bons partits també de l'Infantil Masculí que es va desplaçar a Mollerussa per jugar els seus respectius partits, davant l'Andorra l'equip cerverí va perdre per un resultat de 57-47 però després es va imposar per 39-89 al Pardinyes.

Les noies de l'Infantil Femení van disputar les seves fases a Cervera, i es van imposar, en primer lloc, contra el CB Borges Garrigues a les quals van guanyar per 70-28 i més tard davant el Binéfar al qual van guanyar per 11-62.

També aquesta passada setmana, el Cadet Femení Interterritorial va jugar un partit amistós contra el Reus Ploms a Cervera i el Sènior Masculí Negre també contra el Reus a Sant Guim.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.