Crònica del cap de setmana 12 i 13 d'octubre

Sènior Masculí Verd
Molts partits fora de casa aquest passat cap de setmana. L'Infantil Femení es va desplaçar a Mollerussa on perdia per 71-59 en un partit amb molts alts i baixos, també perdia a Lleida, davant el Pardinyes Groc, l'Infantil Masculí malgrat fer un partit treballat en què mai es va deixar de lluitar. Els equips cadet tampoc aconseguien la victòria aquest cap de setmana, el Cadet Masculí competia tot el partit a Mollerussa tot i que la balança, es va decantar cap al Pla d'Urgell degut a un parcial de 15-2 al tercer quart i el Cadet Femení Negre es va desplaçar a Sant Cugat on va donar una molt bona imatge d'equip malgrat perdre per 58-51.

Victòria per 69-33 del Mini Femení a casa davant el Sedis (La Seu d'Urgell) en un partit dominat des del primer minut.

També van aconseguir la victòria els tres equips sènior del club. Còmoda victòria a casa del Sènior Femení davant el Vallfogona de Balaguer, amb un resultat de 74-38 i bon partit del Sènior Masculí Verd que va controlar el partit en tot moment aconseguint així la victòria per 62-50 davant el CENG Artesa. També guanyava el Sènior Masculí Negre a Fraga per un resultat de 50-77.