Crònica del cap de setmana 19 i 20 d'octubre

L'Infantil Femení.

Gran cap de setmana dels equips sènior del Club bàsquet Cervera Mobel Linea, els tres equips van obtenir la victòria en els seus respectius partits. A casa, va jugar el Sènior Masculí Negre, diumenge a la tarda, davant el Cappont i malgrat un bon inici dels lleidatans que no posava les coses fàcils al Cervera, a partir del tercer quart la balança es va decantar clarament cap al Cervera obtenint un resultat de 92-81. A Torregrossa, el Sènior Masculí Verd, va protagonitzar un partit molt disputat i emocionant fins al final, en què es va obtenir un resultat a favor de 42-49.

El sènior femení es desplaçava a Tàrrega, on malgrat patir diverses lesions durant el partit i gràcies a una molt bona defensa, s'enduia la victòria per la mínima 47-48 mantenint-se així invictes a la lliga.

Diversitat amb la resta de partits que es van jugar aquest passat cap de setmana. El Mini Femení perdia a casa del CB Lleida per 79-69 en un partit amb una mala defensa, igual que perdia l'Infantil Femení a casa davant el CE Maristes per 57-85. A casa, també va jugar l'Infantil Masculí davant el Pardinyes Negre i va perdre per 54-95.

El Cadet Masculí, obtenia la victòria a casa davant el Sícoris per un resultat de 65-55, i el Cadet Femení Verd guanyava al CB Lleida a casa seva per 49-57, en un partit amb molts alts i baixos. El Cadet Femení Negre perdia davant el CB Lleida a casa per 59-76. El Júnior Masculí es desplaçava a Alpicat on guanyava per 48-66 el seu partit.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.