Crònica del cap de setmana 7 i 8 de setembre

L'Habi, la Marta i la Mireia a la selecció de Lleida

Molts jugadors del Club bàsquet Cervera Mobel Linea s'han anat incorporant a la dinàmica d'entrenaments aquesta passada primera setmana de setembre. Molts d'aquests jugadors i jugadores es preparen ara per jugar les fases de nivell que es disputaran en diferents poblacions de la província de Lleida, entre els caps de setmana 14-15 i 21-22 de setembre. Aquestes competicions per fer els diferents grups per nivells de la temporada, es disputaran des de mini masculí i femení fins a cadet masculí. En aquesta ocasió les jugadores cadet i els jugadors júnior no tindran fases de nivell.

Aquesta propera temporada el Club bàsquet Cervera Mobel Línia comptarà amb 17 equips: Pollets,Escola, Pre-mini i Mini Masculí que aniran a trobades a diferents poblacions de la demarcació de Lleida, Pre-mini Femení, Mini Femení, Infantil Masculí i Femení, Cadet Masculí, Cadet Femení Verd, Júnior Masculí i Sènior Masculí Verd que competiran a territorial de Lleida, Cadet Femení Negre que estarà a cadet interterritorial i Sènior Masculí Negre i Sènior Femení que jugaran els seus partits a Tercera categoria masculina i femenina respectivament. També tindrem equips de veterans masculí i veteranes femení.

Aquest passat cap de setmana tres jugadores cadet del Club Bàsquet Cervera es van desplaçar a Salt al Torneig de seleccions Memorial Joan Canals en representació de la selecció provincial de Lleida.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.