El Sènior Masculí del CB Cervera, 3 dies a sort d'stage



El Sènior Masculí Negre del CB Cervera- Mobel Linea va realitzar el passat cap de setmana un stage de pre-temporada de 3 dies a Sort.

La temporada 2019-2020, que començarà l'últim cap de setmana de setembre, és presenta com un repte per la jove plantilla cerverina, amb una mitjana d'edat de 21 anys. A Sort, un total de 13 jugadors entre els quals alguns jugadors del Sènior Verd i un júnior van poder fer cohesió de grup i van entrenar un total de 5 sessions de 2 hores, matí i tarda. Els tècnics fan una valoració positiva de l'stage, sobretot perquè la convivència ha estat molt bona i hi ha hagut molt temps per millorar l'equip en l'aspecte físic i tàctic. Durant el mes de setembre l'equip realitzarà un total de 5 amistosos de pre-temporada contra equips de 2a i 1a catalana, que els haurien de deixar en condicions òptimes per afrontar aquesta nova temporada a 3a Catalana.

Altres equips del club, com el cadet femení negre també van començar els seus entrenaments el mes d'agost i a partir del dia 2 de setembre, els equips del club, a partir de premini començaran a entrenar en el seu horari habitual d'entrenament.

Els mes petits, Pollets i escola, començaran els entrenaments simultàniament amb l'escola, a partir del dia 16 de setembre.

El Club bàsquet Cervera Mobel Linea obre les seves portes durant aquest primer mes per tal què tots els nens i nenes que vulguin provar a jugar a bàsquet ho puguin fer.

Des de la Junta del Club Bàsquet Cervera desitgem una molt bona temporada a tots els equips del Club.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.