Crònica del cap de setmana 4 i 5 de maig

El Sènior Femení ja està classificat per la final a 4.
Molts partits els que ja s'han jugat aquest mes de maig al Club Bàsquet Cervera, el dia 1 de maig hi va haver cinc partits a casa i un a fora, començava el Mini Femení Verd que s'imposava al Borges Garrigues per 52 a 38, un partit molt important que decidia si les nenes quedaven en tercera o en segona posició. Seguidament el Cadet Femení Negre guanyava al Cerdanyola C per un merescut 55-49 i també guanyava sobradament el Mini Femení Negre davant l'Almeda groc per 66 a 26. El Pre-mini, jugava l'últim partit de la temporada i perdia, en un mal partit, per 12 a 62 davant el GENG Artesa i el Júnior Femení guanyava davant el Bellpuig, en una nova victòria, per 65 a 32. Fora de casa, jugava el Sènior Masculí Verd el seu últim partit de la temporada i guanyava al Borges per 43 a 85.

Ja durant el cap de setmana, començava dissabte l'Infantil Femení jugant contra l'Agramunt i guanyant per 48-43, fet què li permet guanyar l'average. Es desplaçava a l'Hospitalet el Cadet Masculí en el seu últim partit, i perdia per 82 a 51 malgrat una bona actitut dels jugadors. Derrota del Mini Femení Negre al camp del Tàrrega blau en un partit molt igualat que finalment es va decantar cap a Tàrrega per 63-55.

A Balaguer guanyava l'Infantil Masculí per 39-69 i perdien a la Seu d'Urgell el Mini Masculí, acabant així la temporada, el Júnior Femení a Calaf per només tres punts, 58-55, i a Lleida el Cadet Femení Negre per 76-50 , guanyava a Tàrrega el Mini Femení Verd per 25-75. El Júnior Masculí perdia a casa del CE Sant Nicolau per 73-84. Derrota també del Sènior Femení per 65-56, tot i que pel fet de portar +24 punts del partit d'anada, es classificaven primeres de grup accedint així directes a la final four.

A casa, perdia el Cadet Femení Verd davant el Maristes Lleida per 57-84 i guanyava a Binéfar el Sènior Masculí Negre per 38-88. Per altra banda, dilluns l'equip de Veterans del club es desplaçava a Lleida per jugar el seu partit contra el Torrefarrera, al qual va guanyar per 53-60 accedint a les semifinals de la lliga Federació.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.