Crònica del cap de setmana 11 i 12 de maig

El Cadet Femení Negre


Aquest passat cap de setmana els partits van començar ben aviat, divendres jugava l'Infantil Masculí a casa en el penúltim partit de la segona volta davant el Calaf, un partit on els de casa van sortir a guanyar aconseguint la victòria per 64-50.

Ja dissabte, a primera hora, jugava el Mini Femení Verd que malgrat no fer un magnífic partit guanyava al CB Lleida per 65-38, seguidament l'Infantil Femení començava el seu partit amb poca intensitat però a partir de la mitja part, un canvi d'actitud, els donava la victòria per 63-37 davant el CN Tàrrega.

Bon partit del Cadet Femení Negre davant el St. Nicolau 1 de Sabadell malgrat perdre per 62-68 i bon partit també del Cadet Femení Verd que perdia davant el CB Lleida B per només 3 punts, 55-58, en el primer dels partits de Play Off. Victòria important del Júnior Femení davant la Peña Fragatina (66-44), que els dóna l'accés a la final a 4.

Diumenge, un Mini Femení Negre lluitador jugava contra el Sant Adrià B, un rival molt fort al qual les cerverines van plantar cara fins al final malgrat perdre per 54-104. Es desplaçava a Barcelona el Júnior Masculí per jugar el seu partit davant el Grup Barna A al qual no van poder contrarestar el seu encert de tres perdent així per 87-62.

L'últim partit de la jornada el disputava el Sènior Masculí Negre a casa, davant el CB Bellpuig, un partit que va començar molt bé però en què els rivals es van anar atansant fins acabar el partit a només tres punts, 73-70.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.