Crònica del cap de setmana 27 i 28 d'abril

L'Infantil Masculí campió al TIM
Tres equips del Club bàsquet Cervera Mobel Linea es van desplaçar aquest passat cap de setmana a Andorra al Torneig Internacional (TIM), divendres marxaven el Mini Femení Verd, el Mini Femení Negre i l'Infantil Masculí a gaudir d'un cap de setmana ple de bàsquet, companyerisme, riures i bon ambient. El Mini Femení Verd quedava tercer del seu grup després de guanyar els dos primers partits, perdre el tercer i guanyar el quart que li donava la tercera posició. El Mini Femení Negre va guanyar per una àmplia victòria el primer partit però perdia el segon, el tercer i el quart els van guanyar situant a les noies en cinquena posició. Campió del seu grup l'Infantil Masculí, que malgrat perdre el primer partit guanyava els altres tres aconseguint així la victòria. Guanyadors dels concursos de two ball dos jugadors del Club bàsquet Cervera, el Roc Ribalta i el Jan Marsol i dues noies del Mini Femení Verd també del club bàsquet Cervera Mobel Linea, la Júlia Planes i la Júlia Miralles. MVP Àlex Castaño de l'Infantil Masculí.

Pel que fa a la lliga, la setmana començava ben aviat, el Cadet Femení Verd jugava dijous a casa davant el CENG Artesa, al qual guanyava per 71-52 en un molt bon partit de les de casa. Ja al cap de setmana, dissabte guanyava còmodament l'Infantil Femení davant el Balaguer Blau per 56-6, en un partit dominat en tot moment per les cerverines. Perdia el Mini Masculí davant el Sedis (La Seu d'Urgell) per 34-57 i seguidament el Cadet Masculí també encaixava una derrota a casa, davant el St. Pere de Terrassa per 46-79.

És desplaçava a Tremp el Cadet Femení Verd on les trempolines les esperaven amb ganes de guanyar, en un partit excessivament agressiu en què les jugadores del Cervera van lluitar fins al final sense aconseguir la victòria, perdien per 61-49.

Gran partit del Júnior Masculí davant el Martinenc A en un partit jugat amb intel·ligència i bon bàsquet que els donava la victòria per 68-71. Derrota del Pre-mini Masculí en un partit d'anades i vingudes dels jugadors que ha aprofitat bé l'Artesa que va guanyar el partit per 92-42. Victòria merescuda del Sènior Masculí Verd davant el CENG Artesa per 62-57 a casa i victòria també del Sènior Masculí Negre, a casa, davant l'Almacelles per 86-55.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.