Crònica del cap de setmana 6 i 7 d'abril

Els Veterans debuten amb victòria a la Copa Federació

Dimecres dia 3 d'abril entrava en competició l'equip de Veterans del Club bàsquet Cervera, que començava la Copa Federació, es van desplaçar a Lleida, al camp de l'Antorxa per jugar el primer partit versus l'Almacelles al qual va guanyar per 82 a 65.

Divendres jugava a casa el Júnior Femení, que guanyava davant el Calaf per 84 a 32 en un partit dominat per les cerverines de principi a fi. Ja entrat el cap de setmana, partit a casa del Pre-mini Masculí que ho donava tot a la pista obtenint així la victòria per 60-10 davant el CB Mollerussa, seguidament jugava també a casa el Mini Masculí que malgrat fer un partit justet guanyava a l'Andorra Blau per un punt, 71-70. Mal partit del Cadet Femení Negre durant els primers tres quarts, amb molt poc encert, canvi d'actitud al quart quart que no els va permetre obtenir la victòria davant un sòlid Igualada A (39-66).

Jugava al camp del Pia Sabadell el Mini Femení Negre, que malgrat bons moments d'intensitat en defensa també tenia moments de desconnexió que van contribuir a la derrota final per 94-59, també es desplaçava el Júnior Masculí a Terrassa, al camp del Sant Pere, on pel fet d'anar només 6 jugadors, posava les coses molt fàcils a l'equip rival que guanyava per 84-37.

Bon resultat del Mini Femení Verd que va anar a Balaguer a jugar el seu partit i va guanyar per una àmplia victòria, 28-78. Poca actitud de l'Infantil Femení a Agramunt que en un mal partit va perdre per 65-61.

Guanyava diumenge a Cappont el Sènior Masculí Negre per una diferència de 12 punts, 69-81, i a casa guanyava el Sènior Femení davant el Balaguer B, rival directe a la lliga, per un merescut 74-50. L'últim partit de la jornada el va jugar l'Infantil Masculí a casa, que guanyava el primer partit de la segona fase davant el Balaguer Grana per 90-48.