Crònica del cap de setmana 13 i 14 d'abril

Jugadores i entrenador del Club a la Selecció Cadet de 1r any de Lleida

Molta activitat al Club Bàsquet Cervera Mobel Linea just el cap de setmana abans de la Setmana Santa.

Les cadets de primer any del club que formen part de la selecció Territorial Lleida, es van desplaçar a Cassà de la Selva per disputar el torneig de seleccions, en aquesta ocasió van jugar contra Barcelona i Tarragona. També els pre- infantils masculí i femení del club que són a la selecció territorial Lleida, van anar a Manresa a jugar un 3x3, en aquest cas els equips participants eren d'Euskadi, Navarra, La Rioja, el Bages, Osona i Lleida.

Pel que fa a la competició regular, el Mini Femení Verd guanyava tancant marcador per 56-6 al Vallfogona a casa, en un partit en què les nenes van gaudir de valent. Perdia a casa el Mini Femení Negre davant el Cerdanyola A per un resultat de 43-70 i també perdia a casa el Júnior Masculí davant el Força Lleida CE A per 43-90.

Dels partits jugats fora de casa, victòria de l'Infantil Femení davant el CN Tàrrega per 37-76, en un partit amb molt bona defensa i joc col·lectiu que va fer que dominessin el partit en tot moment. Partit guanyat de les Júnior Femení a casa de la Peña Fragatina per 38-51.

Merescudíssima victòria del Cadet Masculí del club que es va desplaçar a Barcelona per jugar el seu partit al camp del Martinenc A, un bon començament dels cerverins que després va capgirar el Martinenc però que finalment i gràcies a l'encert dels de Cervera els donava el resultat de 58-65 i molt bon partit del Cadet Femení Verd a Vallfogona de Balaguer tancant marcador per 48-98. Derrota del Cadet Femení Negre a Balaguer per 68-45, del Mini Femení Negre davant la Salle Manresa A per 69-55 i també del Sènior Masculí Verd davant el Sícoris Vermell per 60-47.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.