Crònica del cap de setmana 23 i 24 de març

Victòria del Mini Masculí a casa.

Poc bàsquet aquest passat cap de setmana a Cervera ja que molts equips no jugaven. Victòria fàcil del Mini Femení Verd davant el Mollerussa Blanc, en un partit en que les cerverines van dominar en tot moment i no van baixar mai la intensitat en defensa. Gran partit del Mini Masculí aquest passat dissabte, una bona actitud a la pista i les ganes de donar-ho tot per guanyar el partit, van fer que s'enduguessin la victòria davant el CB Tremp per 90 a 40. Partit difícil pel Cadet Masculí al camp de l'Igualada, un dels líders de la competició i que no va donar opció al Cervera, excepte al tercer quart en que els cerverins van plantar cara, van perdre el partit per 116-57.

Victòria de l'Infantil Masculí a casa davant el CB Tremp per 88-64 i derrota del Júnior Masculí davant el Sabadell Blau que va ser superior en tot moment i es va endur la victòria per 82-50. També perdia a Viladecans (84-59) el Mini Femení Negre en un bon partit de les cerverines que van lluitar fins al final. El Pre-mini Masculí es desplaçava a Andorra per jugar el seu partit diumenge al matí i perdia per 88-41.

El Sènior Masculí Verd perdia a casa davant l'Alcarràs B per un resultat de 67-76 i el Sènior Masculí Negre guanyava fàcilment el CB Castellet al seu camp per 43-79.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.