Crònica del cap de setmana 16 i 17 de març

El Mini Femení Negre es va proclamar campió territorial nivell A.

El Mini Femení Negre del Club bàsquet Cervera Mobel Linia es va proclamar campió Territorial de nivell A en una final contra el CN Tàrrega que es va disputar a Mollerussa aquest passat dissabte, el resultat, CB Cervera 68 CN Tàrrega 56. Amb aquesta victòria les jugadores del Cervera s'han guanyat anar al Campionat de Catalunya aquest proper més de juny.

Enorme el partit de l'Infantil Masculí aquest passat dimarts davant el líder, el CN Tàrrega A, en un partit en què els cerverins van arribar a perdre de 20 punts i el qual van acabar remuntant i guanyant per 86-84.

Molts partits aquest passat cap de setmana al Club bàsquet Cervera Mobel Linea, començava divendres el Júnior Femení a Tàrrega guanyant per 36-45 en un partit molt disputat però en què les de casa van agafar distància a partir del tercer quart. Dissabte començava a casa el Júnior Masculí davant el CN Terrassa en un bon partit dels locals però que no els va permetre guanyar un Terrassa que va controlar el partit en tot moment, finalment 73-79. Seguidament jugava el Cadet Masculí davant el Sant Feliuenc, en un partit amb molts despropòsits en què els cerverins van lluitar i van mantenir una bona actitud malgrat el resultat negatiu que arrossegaven perdent el partit per 52-106.

Fora de casa jugava el Cadet Femení Verd a la pista del Balaguer en un partit aplaçat, on les noies van fer un mal partit que els va portar al resultat de 71-31 i diumenge jugaven contra el CB Lleida B on una altra vegada perdien per 69-30. També perdia el seu partit davant el Mollet A el Cadet Femení Negre que malgrat lluitar fins al final, en un partit molt dur, no aconseguien doblegar el rival obtenint així un resultat de 63-51. També perdia al camp del Torregrossa el Sènior Masculí Verd, en un mal inici dels cerverins però que van millorar a la segona part del partit, tot i això no van poder endur-se la victòria i van perdre per 56-48.

Diumenge començava la jornada a Cervera amb el Mini Femení Verd, un partit molt igualat en què les de casa van desaparèixer en defensa durant algun quart i això els va passar factura, van perdre 27-32 davant el Mollerussa Blau. Seguidament l'Infantil Masculí guanyava per 75-53 al Mollerussa Blau, en un partit amb poca intensitat i poc ritme. L'Infantil Femení jugava el seu partit a Vallfogona de Balaguer dominant-lo en tot moment i enduent-se la victòria per 46-92. També guanyava el Sènior Femení al camp del Bellpuig per 37-90. Partit d'infart del Júnior Femení a casa de la Peña Fragatina, finalment i després d'una pròrroga, victòria per 63-64. També victòria a casa del Sènior Masculí Negre davant el CB Tremp per 79-51.