Crònica del cap de setmana 2 i 3 de març

Victòria del Mini Femení Verd a Lleida
Aquest passat diumenge 3 de març es va celebrar a Almenar el Torneig de seleccions Territorials Preinfantils entre Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona; tant els equips femenins com masculins. Dos jugadors del Club bàsquet Cervera Mobel Linea hi van participar, Núria Morell Ollé i Adrià Pedrós Aldomà.

Jornada de descans pels equips Pre-mini del club però no pels tres equips mini, el Mini Masculí perdia a casa davant un rival amb molta més altura i físic que els nostres mini, el Bellvís es va emportar el partit per 50-72, també perdia a casa del Sant Adrià B el Mini Femení Negre, en un partit lluitat fins al final però en què el cansament no va permetre girar el marcador, 91-54. Victòria del Mini Femení Verd a Lleida en una pista difícil però que les cerverines van saber gestionar, aconseguint així el resultat de 46-96. També l'Infantil Femení guanyava a Lleida davant el CB Lleida (pre) en un partit en què les de Cervera van anar de menys a més eixamplant poc a poc la distància i guanyant el partit per 49-75.

Derrotes dels dos equips cadet que van competir aquest cap de setmana, 81-52 pel Cadet Femení Negre a Sant Quirze degut a la superioritat física del St. Quirze i l'encert del tir exterior i 41-96 a casa pel Cadet Masculí davant la Salle Manresa A, l'equip amb menys derrotes de la lliga i molt sòlid en totes les facetes del joc. El Júnior Masculí també perdia a casa davant el Sese A en un partiti disputat on el bon encert exterior dels de Barcelona els donava la victòria per 80-90.

Tres partits sènior aquest passat cap de setmana, derrota del Sènior Masculí Verd a Agramunt per 77-40 i derrota del Sènior Femení davant el Balaguer B per 75-52 però victòria a casa del Sènior Masculí Negre davant la Salle Manresa B per un resultat de 80-71.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.