Crònica del cap de setmana 9 i 10 de març

Victòria de l'Infantil Femení a casa.

Cap de setmana amb molts partits aquest passat. Els més petits del Club, Pollets i Escola, es van desplaçar a Artesa de Segre a la trobada d'escoles que s'hi celebrava, s'ho van passar d'allò més bé. Els equips pre-mini, tant el masculí com el femení descansaven aquest cap de setmana. Victòria del Mini Femení Verd a casa davant el Balaguer en un partit amb molt bona actitud de les jugadores, sobretot en defensa, i derrota del Mini Femení Negre per la mínima, 76-75, al camp del Barça CBS malgrat la bona actitud de les jugadores. Partit amb poca actitud del Mini Masculí a Pardinyes, fet que els va valdre la derrota per 78-51.

Merescuda victòria la de les infantils a casa davant el Bellpuig per 61-54, en un partit molt físic però en què les de casa van mantenir una bona defensa i molt encert, merescuda victòria també pel Cadet Femení Verd davant el Sedis a casa, en un partit igualat però ben treballat de les locals que s'enduien el partit per 60-58. També guanyava el seu partit el Cadet Femení Negre aquest passat cap de setmana a casa, davant el CENG Artesa, per un resultat de 67-48 i perdia el Cadet Masculí a Andorra per 71-68 degut a la desconnexió dels cerverins a l'últim quart.

Mal partit de l'Infantil Masculí a Binéfar davant un equip molt sòlid que s'emportava el partit per 75-46 i mal partit també del Júnior Masculí a Olesa, on els locals van ser superiors des del primer minut guanyat el partit per 96-59. Victòria del Júnior Femení davant el CB Balaguer per 71-57 aconseguint així mantenir el lideratge a la lliga.

Pel que fa als equips sènior, derrotes pels tres equips, perdien a casa el Sènior Femení per 64-71 davant el CN Tàrrega i el Sènior Masculí Verd per 84-88 davant el CB Bellpuig B, i a Mollerussa perdia el Sènior Masculí Negre per 73-70.