Crònica del cap de setmana 23 i 24 de febrer

L'equip Pre-mini Femení.

Aquest passat cap de setmana hi va haver la segona de les trobades del PDP (programa de detecció i perfeccionament) que organitza la Federació Catalana de Bàsquet entre les seus de Tàrrega, Mollerussa i Olot, vuit jugadores del nostre club van ser-hi presents, tres de primer any (2008) i cinc de segon any (2007) i un jugador també del 2008.

Pel que fa a la competició, victòria de l'equip Pre-mini Masculí davant el Balaguer, en un partit dominat de principi a fi amb un resultat de 28-78 i derrota del Pre-mini Femení davant el CENG Artesa de Segre per 53-29. L'equip Mini Masculí descansava aquesta jornada i els Mini Femení, victòria del Mini Femení Verd a casa davant el Tàrrega Vermell per un ampli resultat, 84-39 i derrota del Mini Femení Negre per 34-61 davant el CN Tàrrega Blau, en un partit en què les de casa no han deixat de lluitar en cap moment però no han aconseguit guanyar el partit.

Bons resultats dels equips infantils del club bàsquet Cervera, l'Infantil Masculí es desplaçava dissabte a Fraga i tancava marcador per 11-62 i a casa jugava l'Infantil Femení, que guanyava al Tremp per 68-28 en un partit amb una molt bona defensa de les de casa, que els permetia anar agafant avantatge malgrat començar el partit amb poc encert. Doble jornada pel Cadet Femení Verd aquest cap de setmana, jugava davant el Balàfia dissabte a casa en un partit en que la superioritat física del rival no va permetre aconseguir la victòria, malgrat provocar la prorroga i perdre només d'un punt, 72-73, diumenge es desplaçava a Fraga i en aquesta ocasió sí que aconseguia la victòria per 45-53. Derrota del Cadet Femení Negre a la Seu per 86-45 i derrota també del Cadet Masculí davant el Joventut de Badalona 1 en un partit molt intens des del principi en què els de Cervera van lluitar fins al final.

Mal partit aquest cap de setmana del Júnior Masculí a La Seu, on van perdre per 61-51 i nova victòria del Júnior Femení davant el Calaf per 63-52 en un partit igualat en què les cerverines van estar molt encertades en triples aconseguint així una avantatge important. Els equips sènior masculins descansaven aquest cap de setmana i el Sènior Femení perdia davant el CB Bell-lloch per 45-49.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.