Crònica del cap de setmana 16 i 17 de febrer

Victòria espectacular del Júnior Masculí.

Espectacular partit el jugat pel Júnior Masculí aquest dissabte amb una gran remuntada i un final somiat. Aquesta setmana ens visitava l'Esparreguera, un dels equips de la zona alta, equip que en tot moment va portar el pes del partit i sempre va manar en el marcador. En el 3r quart va arribar a tenir 15 punts d'avantatge. Només l'actitud dels locals va fer que el partit no es trenqués mai i mica en mica van anar remuntat. Tot i això, s'entra en l'últim minut 5 punts a sota. En un últim minut increïble, amb un parcial de 9-4 amb 3 triples, el partit s'iguala a 61 faltant 8 segons i pilota pels visitats, però encara faltava el millor per venir. Els visitants fallen l'atac, s'agafa el rebot faltant 3 segons, el que dóna temps a arribar al mig camp i llençar un triple que entra en el moment que sona la botzina i dóna la victòria als locals, 64-61.

Seguidament jugava a casa el Cadet Masculí davant l'Almeda 1 i malgrat arribar a la mitja part un punt per sobre al tercer i al quart quart els visitants van anar agafant avantatge fins a guanyar per 48-78. També el Mini Femení negre s'enfrontava a l'Almeda Groc a casa seva i perdia, en un mal partit de les cerverines, per 78-43. El Mini Femení Verd també perdia aquest passat cap de setmana davant el Borges-Garrigues per 58-48 i el Mini Masculí guanyava davant l'Andorra Blau tancant marcador a 39-89.

El Cadet Femení Negre feia un molt bon partit a Cornellà guanyant per 61-75, possiblement el millor partit de la temporada fins ara. Perdia a Pardinyes el Pre-mini Masculí per 62-32, en un partit on els cerverins han anat de més a menys, sobretot en defensa, la qual cosa ha fet que els locals anessin agafant avantatge.

Bons partits de l'Infantil Masculí a casa davant el Maristes amb un resultat de 76-41 i del Júnior Femení a Agramunt, en un partit fàcil que es van emportar per 25-81.

Derrota del Sènior Masculí Verd davant el Tàrrega B i victòria del Sènior Femení davant un Vallfogona A, rival directe a la lliga, amb un resultat de 61-71 i victòria també del Sènior Masculí Negre davant el segon classificat, l'Alpicat B per 75-53.