Crònica del cap de setmana 9 i 10 de febrer

Victòria de l'Infantil Masculí a la Seu

Bon cap de setmana pels equips sènior del Club Bàsquet Cervera Mobel Linea, tres equips, tres victòries. Guanyava el Sènior Femení a casa davant el Vallfogona B per 57-48, també guanyava el Sènior Masculí Verd davant el Torà, en un partit molt igualat on finalment la balança es decantava pel Cervera per la mínima, 71-70, i molt bon partit aquest passat cap de setmana del Sènior Masculí Negre a Alcarràs, que amb un bon joc d'equip, un bon joc ofensiu i molt bona defensa aconseguien endur-se el partit per 66-81 en un dels camps més difícils de la competició.

Els equips de formació no van tenir tant bons resultats, derrotes dels equips pre-mini del club, el Pre-mini Masculí perdia davant el Força Lleida B a casa per 43-88 i el Pre-mini Femení, que s'iniciava en competició per primera vegada, perdia el seu partit davant el Sedis (La Seu d'Urgell) per 28-57 malgrat tenir una bona actitud i gaudir molt durant el partit. Només l'equip Mini Femení Negre tenia partit aquest passat cap de setmana i perdia a casa davant La Salle Manresa A per 67-78. Doble jornada per l'equip Infantil Femení, que jugava dissabte contra el Balaguer (pre) i guanyava per 56-41, i diumenge davant el Sedis (pre) i perdia per 40-52.

Victòria a la Seu d'Urgell de l'Infantil Masculí davant el Sedis (pre) per 50-95. Es desplaçava a Sabadell el Cadet Masculí per jugar contra el Club natació Sabadell A i perdia per 87-34, igual que va perdre el Cadet Femení Verd a casa, davant el Mollerussa Blanc en un molt mal partit de les jugadores de casa que van perdre per 49-56, en canvi, guanyava el Cadet Femení Negre davant el Mollerussa per 66-59.

Derrota també del Júnior Masculí a casa del Mollerussa per un resultat de 62-53.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.