Crònica del cap de setmana 3 i 4 de novembre

Mini Femení Negre

Moltes victòries aquest cap de setmana al Club bàsquet Cervera Mobel Linea, començava dissabte el Mini Femení Verd al camp del Mollerussa on les cerverines, amb un alt nivell d'intensitat guanyaven tancant marcador, també tancaven marcador les jugadores del Mini Femení Negre en els dos partits que van jugar aquest cap de setmana, dissabte a Cervera davant el Tàrrega i diumenge a Balaguer, en dos partits fàcils per les jugadores de casa. No els va anar tan bé als petits Pre-mini del club, ja que van perdre a casa davant el Pardinyes, un rival molt ràpid en els contraatacs al qual el Cervera no va saber defensar amb prou intensitat.

Victòria important del Cadet Masculí a casa davant el Morabanc Andorra per un merescut 86-64, en un partit amb molt bona actitud de l'equip a pista i un alt ritme de joc que ha fet que els locals anessin sempre per davant en el marcador, no els ha anat tan bé als equips cadet femenins que van perdre els dos els seus respectius partits, el Cadet Femení Negre perdia a Cerdanyola i el Cadet Femení Verd a la Seu d'Urgell. Bons resultats dels equips infantils aquesta jornada, partit guanyat de l'Infantil Masculí a casa davant la Peña Fragatina per un ampli resultat i victòria a Tremp de l'Infantil Femení, en un partit en què ho han donat tot en defensa i han agafat la iniciativa des del primer minut.

Invicte el Júnior Femení, que ha guanyat sis dels sis partits jugats. Aquest cap de setmana davant el Calaf, una pista difícil i un partit d'infart, on les cerverines van començar perdent fins a la mitja part i al tercer quart, gràcies a un canvi d'actitud, van anar retallant punts fins que, a falta de vuit minuts, encistellaven 3 triples seguits que els donaven la victòria. Mal partit, en canvi, del Júnior Masculí a casa davant el Sabadell, la falta d'actitud ho va posar molt fàcil a l'equip visitant que va dominar el partit en tot moment.

També van jugar aquest cap de setmana els tres equips sènior del Club, el Sènior Femení guanyava a Bell-lloch per 49-70, el Sènior Masculí Verd perdia a domicili en un partit lluitat davant l'equip invicte de la categoria, el Bellpuig i el Sènior Masculí Negre guanyava a casa davant el Mollerussa en un partit dominat en tot moment pels verds i negres.