Crònica del cap de setmana 10 i 11 de novembre

Sènior Masculí Verd
Cap de setmana de descans per molts dels equips del club, dels que van jugar, victòries dels tres equips sènior, a casa jugava dissabte a la tarda el Sènior Femení davant el CB Balaguer B i guanyava per 62-53, seguidament primera victòria aquesta temporada del Sènior Masculí Verd, que s'enfrontava al Torregrossa i en un partit molt igualat guanyava per la mínima, 59-58. El Sènior Masculí Negre es desplaçava a Tremp on després de tres quarts molt igualats, els verd i negres aconseguien, a l'últim quart, un parcial de 7-30 que els donava la victòria. Victòria important també del Júnior Masculí al camp dels Maristes de Lleida, on malgrat un mal començament i moltes baixes a l'equip, aconseguien, a la segona part, capgirar el marcador i sumar el partit a favor seu. Mals resultats pels equips cadets, el masculí perdia davant el Santfeliuenc A i el cadet femení negre davant el CN Sabadell C.

El Cadet Femení Verd i els equips infantils no van jugar aquest passat cap de setmana com tampoc el Júnior Femení però sí que va haver-hi trobada d'Escola i Pollets. També van jugar els seus partits el Pre-mini Masculí, que va guanyar davant el Balaguer tancant marcador igual que el Mini Femení Verd davant el Vallfogona. El Mini Femení Negre va perdre el seu partit davant el CN Tàrrega Blau i el Mini Masculí davant el Mollerussa.