Crònica del cap de setmana 27 i 28 d'octubre

Pollets i Escola a la trobada d'Almenar
Aquest cap de setmana, els més petits verds i negres del club, Pollets (3, 4 i 5 anys) i Escola (6 i 7 anys) han començat els seus partits, en una trobada a Almenar amb nens i nenes de les mateixes edats de diversos clubs de la província de Lleida, ho han passat de meravella jugant a bàsquet i compartint experiències, també l'equip Pre-mini Femení jugava en aquesta trobada per primera vegada aquesta temporada.

En competició, l'equip Mini Femení Verd, en un partit molt ajustat, en que les cerverines, gràcies a la seva perseverança i il·lusió guanyaven per 26-24 a casa, també guanyava a casa el Mini Femení Negre dominant en tot moment el partit davant el Maristes. El Mini Masculí es va desplaçar a Seròs on, malgrat lluitar fins al final, perdia davant un rival molt superior.

L'Infantil Masculí es va desplaçar a Lleida on guanyava per 69-90 als Maristes, tot i que li va costar entrar al partit. El Cadet Femení Verd guanyava a casa per 67-32 davant el Balaguer en un bon partit de les cerverines, sobretot en defensa; no obtenia el mateix resultat el Cadet Femení Negre, que va perdre davant el Mollet a casa per 36-54 en un partit dur. El Cadet Masculí també perdia davant la Salle Manresa, un rival que es manté invicte en la competició.

Cinquena victòria del Júnior Femení que guanyava a casa davant l'Agramunt per 82-28 en un bon partit de les jugadores de casa, el Júnior Masculí es desplaçava a Terrassa on malgrat lluitar i treballar correctament durant tot el partit no aconseguia guanyar. Pel que fa als equips sènior, victòria important del Sènior Femení a casa davant el Vallfogona per 68-36 i victòria també del Sènior Masculí Negre a Manresa. Molt bon partit del Sènior Masculí Verd tot i perdre davant l'Agramunt per 56-59.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.