Crònica del cap de setmana 17 i 18 de novembre

Cadet Femení Verd

Cap de setmana amb resultats desiguals, l'equip Pre-mini Masculí jugava davant el primer de la classificació, l'Andorra A a casa i perdia malgrat lluitar tot el partit. Victòries de tots els equips mini del Club, guanyava a casa el Mini Masculí davant el Sedis per 60-51 en un partit ben lluitat pels cerverins i fora el Mini Femení Negre davant el Sedis per 43-77 i el Mini Femení Verd davant el Borges per 30-46. Fora de casa, guanyava també l'Infantil Femení davant el Bellpuig i perdia a casa l'Infantil Masculí, en un mal partit dels cerverins.

Mala setmana pels cadets interterritorials que jugaven davant l'Igualada, el Cadet Femení Negre perdia per 78 a 49 davant un equip que no els va donar cap possibilitat i derrota del Cadet Masculí per 39-111. Per altra banda, guanyava el Cadet Femení Verd davant el Bellpuig per 47-54.

El Júnior Femení guanyava davant el Balaguer i es manté invicte a la competició i el Júnior Masculí perdia en un partit que va anar de més a menys i que va perdre per 60-66 malgrat anar gairebé tot el partit per davant en el marcador.

Només el Sènior Masculí Negre va guanyar el seu partit a casa aquest cap de setmana davant el Castellet, el Sènior Masculí Verd va perdre davant l'Alcarràs i el Sènior Femení davant el Tàrrega.

Trobada d'Escoles aquest proper cap de setmana a Cervera, 5 pistes entre els dos pavellons i molts nens i clubs a gaudir del bàsquet.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.