Crònica del cap de setmana 29 i 30 de setembre

Júnior Femení
Bon inici de temporada dels equips del club bàsquet Cervera Mobel Linea.

Dels partits jugats fora de casa, cal destacar el de l'Infantil Masculí a camp de l'Artesa de Segre, en que els cerverins van guanyar per una àmplia victòria, d'igual manera guanyava el Mini Femení Negre davant el CN Tàrrega Blanc. També guanyava el seu partit el Sènior masculí Negre a les Borges Blanques. El Júnior Masculí jugava el seu partit a Esparreguera on, malgrat un bon partit dels cerverins en que van portar la iniciativa durant molt partit, a l'últim quart no van aguantar la pressió de l'equip local i van perdre el partit, també perdia a St. Cugat el Cadet Masculí.

Dels partits a casa, el Mini Femení Verd guanyava àmpliament davant el Mollerussa en un partit amb molt bona actitud de les locals, també va guanyar el seu partit el Cadet Femení Negre, que jugava davant el Cornellà, partit molt competit en que finalment les cerverines guanyaven per 3 punts. Dissabte a la tarda va debutar el Júnior Femení en un partit molt disputat fins al tercer quart, però en què les locals es van desmarcar a l'últim quart imposant-se vs el Mollerussa per 66 a 50. Després jugava el Sènior Femení que, tot i anar per davant en el marcador durant tot el partit, perdia per tres punts davant el CB Lleida i per finalitzar la jornada, el Sènior Masculí Verd jugava el seu partit davant el Calaf perdent el partit degut a un mal inici.

Diumenge es va iniciar la jornada amb l'Infantil femení que perdia davant un CB Lleida molt superior.