Crònica del cap de setmana 13 i 14 d'octubre

Infantil Femení
 Cap de setmana femení al Club bàsquet Cervera Mobel Linea, tots els equips femenins del club han guanyat els seus partits. Començava el dissabte a casa el Mini Femení Verd que s'imposava davant el Borges per 57 a 34 en un partit igualat en que les locals van lluitar fins al final, seguia, a casa, el Mini Femení Negre, que malgrat fer un mal partit, va guanyar el Sedis i després el Cadet Femení Negre, que davant el St. Quirze feia un bon paper i guanyava el partit per 59-54. La tarda del dissabte jugava a casa el Júnior Femení, que també guanyava el seu partit davant el CB Morabanc Andorra.

Primera victòria de l'Infantil Femení aquesta temporada, en un partit molt treballat en que les cerverines van anar per davant en tot moment i es van imposat al BAC Agramunt per un resultat de 58-47. També el Cadet Femení Verd guanyava a la Peña Fragatina per 47-60 en un partit en que les locals van anar de menys a més.

La branca masculina va punxar gairebé en totes les categories aquest cap de setmana, només el Mini Masculí guanyava a la Seu d'Urgell per 51 a 77 en un molt bon partit, la resta van perdre tots davant els seus rivals.

Aquest proper diumenge 21 d'octubre, el Club Bàsquet Cervera Mobel Linea farà la presentació dels seus equips a les 18:30h al Pavelló Francesc Domènech (Pavelló Poliesportiu) després dels partits d'Infantil Masculí que es jugarà a les 16h i del Júnior Masculí a les 17:30h.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.