Crònica del cap de setmana 15 i 16 de setembre

Infantil Masculí

Comença l'escola i amb ella el Club bàsquet Cervera també es posa en marxa, ja des de la primera setmana de setembre que tots els equips del Club, des de Pollets fins a Sènior estan entrenant amb normalitat.

Aquesta temporada tenim 18 equips: Pollets, Escola, Pre-mini masculí i femení, Mini masculí i dos Mini femení, Infantil masculí i femení, Cadet masculí i dos femení, Júnior masculí i femení, Sènior femení i 2 Sènior masculí i equip de veterans.

Aquest passat cap de setmana, els equips infantils han jugat les seves fases per determinar en quin grup jugaran la lliga. L'infantil masculí es va desplaçar a Andorra on va guanyar còmodament un Tàrrega B al matí i un Força Lleida C a la tarda; guanyant aquests dos partits queda classificat per jugar al Grup 1.

Per altra banda, l'infantil femení va jugar a Tàrrega les fases, el primer partit davant un Sedis (La Seu d'Urgell) que va mostrar ser superior a les cerverines i a la tarda davant un Tàrrega amb el qual van jugar un partit molt ajustat que van perdre les de Cervera per 4 punts, aquest proper cap de setmana seguiran amb les fases al Pavelló de Bellpuig.

Qui va començar la seva lliga van ser les jugadores del Cadet femení negre Interterritorial, el partit es va jugar a Cervera i l'equip rival va ser el JE Terrassa. L'equip local va guanyar el partit per 63-51 en un bon inici de temporada.

També el Sènior femení va jugar un amistós aquest passat divendres el qual van guanyar.

Aquest proper cap de setmana seran els equips mini del Club els que jugaran les seves fases de nivell a Lleida.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.