Crònica del cap de setmana 20 i 21 d'octubre



Cap de setmana important pel bàsquet cerverí, diumenge a la tarda es va fer la presentació dels equips del Club amb el pavelló poliesportiu ple de gom a gom. Divuit equips amb 176 llicències de jugadors i jugadores i 18 entrenadors/es van omplir el pavelló a mitja tarda per veure el partit del Júnior Masculí interterritorial que jugava versus l'Olesa, i que gairebé guanya quan després de dos quarts molt fluixos, els ànims del públic que omplia la grada van fer que els nois canviessin l'actitud i empatessin el partit a pocs minuts d'acabar, finalment, van perdre per tres punts. 66-69. Acte seguit es van presentar tots els equips amb desfilada a la pista i després berenar.

Pel que fa a la competició del cap de setmana, alts i baixos dels equips. Aquest diumenge s'estrenava el Pre-mini Masculí davant el Força Lleida B i malgrat perdre el partit, els nens van sortir contents del bon partit que van fer, El Mini Masculí guanyava a casa davant el Força Lleida en un bon partit dels locals, 68-30, en canvi perdia al camp de l'Artesa el Mini Femení Verd. L'Infantil Masculí jugava a casa versus el Sedis (Pre) i guanyava per 92-64, l'Infantil Femení perdia a la Seu davant el Sedis en un partit amb molts alts i baixos. Dels equips cadets, només el Femení Negre va aconseguir guanyar els seu partit davant el CENG Artesa en un bon partit de les cerverines, el Cadet Femení Verd, perdia per la mínima al camp del Balàfia, resultat d'un mal inici de partit i també perdia el Cadet Masculí davant el Joventut en un partit amb massa alts i baixos dels cerverins.

El Júnior Femení guanyava davant el CB Lleida i es manté invicte aquesta temporada i també el Sènior Femení guanyava el seu partit davant el Vallfogona B.





Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.