Crònica del partit del Sènior Femení CB Cervera Mobel Linea vs Camping Bianya Roser B

Després de patir la primera derrota en la segona volta a la pista del BAM, el Cervera rebia el Roser, un equip que ja les havia derrotat a la seva pista i que es presentava amb ganes de victòria per tal d’aconseguir la salvació quan més aviat millor.

Les cerverines arrencaven amb ganes amb un parcial de 7 a 0, però les barcelonines no van tardar a entrar al partit i el primer parcial es va tancar amb 16 a 12 per les locals.

En el segon període, malgrat les rotacions el Cervera no acabava de trobar-se còmode a la pista, mentre el Roser ho aprofitava amb bones penetracions de les seves exteriors i amb defenses alternatives posava en encara més problemes a les de la Segarra, que van veure com a la fi dels primers vint minuts marxaven al vestidor amb dos punts de desavantatge, 24 a 26.

En la represa, les cerverines ja no es van deixar sorprendre, i aprofitant la superioritat del seu joc interior, van anar carregant de faltes les pivots visitants que es veien impotents per parar-les, i, a base de tirs lliures van tornar a agafar la iniciativa en el marcador.

Així, amb 40 a 36 s’encetava un darrer quart, en que es mantenia la mateixa tònica. A més, les cerverines van defensar molt bé encaixant només 9 punts en aquest període, i això les va permetre mantenir el roser sempre a remolc en el marcador fins al 52-45 final.

Ara el Cervera afrontarà un complicadíssim partit al camp del CB Lleida, un rival que malgrat està en la part baixa de la classificació, ha encadenat fins a 5 victòries en els últims 6 partits.