Crònica del partit del Sènior Femení entre el Lima-Horta Bàsquet i el C.B.Cervera Mobel Linea

Després de sis victòries seguides, el Cervera visitava en aquesta 22a jornada la pista del líder, el Lima-Horta, equip que igual que les de la Segarra es troba en un gran moment de forma i a més, estava imbatut a casa encara.

El partit començava amb gran igualtat, lleugeres avantatges de les visitants gràcies a la seva superioritat física en el control del rebot, que les locals aconseguien anar eixugant aprofitant ràpides penetracions. Al final del primer quart, 9-11.

El segon període donaria més protagonisme a l’atac, i amb tres triples el Lima aconseguia posar-se per davant en el marcador, mentre que el Cervera amb alguns errors en cistelles fàcils, semblava que anava una mica a remolc. Tot i així, en els darrers dos minuts les visitants van anotar un triple i diversos tirs lliures i aconseguien recuperar un lleugeríssim avantatge en arribar al descans, 24 a 25.

Però en la represa, les cerverines van sortir més decidides que mai a fer-se amb el control del partit, i amb un ràpid parcial de 2 a 10 favorable, gràcies a ràpids contraatacs, aconseguien obrir una diferència molt favorable en el marcador. Tot i així, les locals es resistien a donar-se per vençudes i el quart acabava amb 31-48 al lluminós.

Cervera tornava a arrencar fort el període i tornava a obrir una escletxa de 8 punts, però la defensa zonal del Lima posava en dificultats les cerverines. Fins que al minut cinc, dos triples consecutius de les visitants permetien obrir la defensa local i a base de tirs lliures mantenir una diferència prou favorable per no haver de patir excessivament en el darrer minut.

Amb un marcador final de 57-62 favorable, el Cervera acabava de confirmar, per si hi havia algun dubte, la seva sòlida ratxa de resultats, i que l’equip arriba en gran moment i amb tota l’ambició possible per lluitar per les posicions de privilegi en les darreres vuit jornades de fase regular.