Crònica del partit del Sènior Femení entre el CB Cervera Mobel Linea i el Sirius Bàsquet Club-CB Trevol

Després de la trepidant victòria a la pista del CB Lleida en la darrera jornada, el Cervera havia d’aprofitar aquesta 27a jornada per sumar una nova victòria i esperar a que els rivals directes fallessin, ja que s’enfrontaven entre ells.

Però malgrat que el Sirius semblava un rival assequible, el fet d’estar jugant-se la permanència sempre dona força i empenta als equips, malgrat estiguin a la part baixa de la classificació.

El partit començava amb alt nivell d’encert per part dels dos equips que semblava que deixaven la defensa en segon pla. El 18-20 al final del primer període ho deia tot. Als segons deu minuts, el Cervera va millorar notablement la seva intensitat, i gràcies a bones accions de joc interior marxava al vestidor amb un lleuger avantatge, 35 a 30.

En la represa, un gran període de les cerverines amb bones recuperacions i contraatacs, semblava deixar enllestit el matx, amb 48-36 al marcador.

Però un ràpid parcial de 0-5 per les visitants, amb penetracions que desajustaven molt la defensa local, tornava a posar emoció al partit. El Cervera no es va deixar sorprendre i va saber mantenir el rival a una distància relativament còmoda, fins al 66-59 final.

Ara les cerverines son terceres, empatades amb Joventut i BAM, 1r i 2n respectivament, a falta de només tres jornades d’aquest apassionant i imprevisible final de temporada.
Amb la tecnologia de Blogger.