Crònica del partit del Sènior Femení entre el Joventut Les Corts B vs CB Cervera Mobel Linea

Després de quatre victòries seguides, el Cervera passava examen en una de les pistes més difícils del campionat, la del Joventut Les Corts, que estava imbatuda en la present temporada.

Les cerverines arribaven a aquest important partit amb moltes baixes però amb júniors a les seves files.

Així, els primers 20 minuts es saldaven amb una gran igualtat i diferències mínimes al marcador. Les locals imposaven un ritme altíssim sobre marcant la línia de passada amb exageració. Al mateix temps les visitants aconseguien fer valer la seva superioritat sota el cèrcol i s’emportaven un lleugeríssim avantatge al descans, 22-25.

A la represa tot va canviar, i mentre Cervera aixecava el peu de l’accelerador i fallava algunes cistelles fàcils, Joventut es va fer amo del partit i castigant amb ràpides penetracions la cistella visitant, es van situar 11 punts per sobre a falta només de vuit minuts per finalitzar el matx. En aquest moment per això, el partit va donar un altre tomb, i les de la Segarra van tornar a pujar el ritme i gràcies a una gran defensa que va assecar completament l’atac local, a seguir castigant l’anella contrària amb les seves pivots, alguna bona penetració de les exteriors i un triple providencial en entrar al darrer minut, van aconseguir donar la volta al marcador. I gestionant amb solvència l’intercanvi de faltes en els instants finals, es van endur una valuosíssima victòria que les torna a situar de ple en la lluita per l’ascens, amb marcador final de 50-54.