TIM Andorra 2015 - MIini Femení

Aquest passat cap de setmana, també varem assistir al torneig TIM disputat a Andorra. Va ésser una experiència que difícilment oblidaran les joves jugadores, convivència i bàsquet en tres dies.

L’equip va participar dins el nivell B en categoria mini femení. La competició pròpiament dita, va començar dissabte contra l’A.E. Badalonés B, amb força nervis, però tot i la igualtat entre els equips, les cerverines es van acabar imposant gràcies a una bona defensa col·lectiva i un atac força ordenat, finalment el marcador quedava en 27-37 per les nostres, que començaven amb bon peu la competició.

A la tarda ens esperava l’altre rival, el Licée Français C, equip format per jugadores de primer any, en el qual les cerverines ràpidament van deixar el partit ben encarrilat, al final l’acta reflectia la superioritat de les nostres, 84-8. La combinació del dos resultats de dissabte, ens obria les portes com a primeres de grup per lluitar per les quatre primeres places, un bon premi per les cerverines.

Diumenge començàvem les semifinals contra la selecció Escotland B, un partit on les nostres s’hi van deixar la pell, una gran defensa els 3 primers períodes junt amb un atac molt ben seleccionat ens duia a encarar el darrer quart amb 2 punts de desavantatge. En el darrer quart la major tècnica i físic de les escoceses s’imposà, resultat final 32-51.

A la tarda varem disputar el partit pel 3r i 4t lloc conta el CN Terrassa, partit en que el gran esforç del matí ens va passar factura, i perdíem per un contundent 43-19, partit força dur on les nostres, sense força, no van poder seguir el ritme de les terrassenques. Quarta posició merescuda per l’esforç.

Experiència molt positiva i enriquidora per les jugadores, que de ben segur en guardaran un gran record. Amb ganes de tornar-hi un altre any.

Cal dir que el conjunt dels nostres equips van fer pinya en tot moment, i el jovent s’ho van passar d’allò més bé.